Buchcover für Caught up
Kommendes Hörbuch
3.10.2024

Caught up

Windy city 3

Buchbeschreibung

Kai Rhodes heeft als alleenstaande vader en topsporter een overvolle agenda, maar hij wil niet dat iemand zich met de opvoeding van zijn zoontje bemoeit. Daarom houdt geen van zijn nanny's het lang vol. Maar dan zet zijn coach hem schaakmat door een oppas te regelen die Kai niet kan ontslaan - zijn dochter.

Miller Montgomery heeft net een belangrijke prijs gewonnen voor haar werk als patissier. Nu wil ze niets liever dan zich bewijzen, maar ze is even al haar inspiratie kwijt. Ze zou fulltime in de keuken moeten staan, maar laat zich toch overhalen door haar vader om op het kind van zijn sterspeler te komen passen.

Miller brengt weer leven en vrolijkheid in Kais ingedutte leven. Al snel kunnen Kai en zijn zoontje niet meer zonder haar, maar aan het eind van de zomer zal Miller terug moeten keren naar haar eigen leven. In Chicago blijven is geen optie, maar weggaan eigenlijk ook niet meer...

'Caught up' is het derde deel in Liz Tomfordes geweldige Windy city-serie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen, en de serie begint met 'Mile high'.

Niederländisch