Buchcover für Hvad skal dit barn gøre uden dig?
Kommendes E-Book
23.8.2024

Hvad skal dit barn gøre uden dig?

Om børn og unge i mistrivsel

Buchbeschreibung

Mange børn og unge har det svært. De lider bl.a. af skolevægring, stress, migræne, depressioner, angst, ondt i maven og lavt selvværd, og de får diagnoser som aldrig før. Som forælder til et barn i mistrivsel er man ofte i frit fald og aner ikke sine levende råd, uanset om man kæmper med sin egen familie eller mod et system, som burde hjælpe til i stedet for at gøre situationen endnu mere belastende.

Vi forældre forstår ikke altid børnenes reaktionsmønstre. I denne bog får du konkrete værktøjer til at hjælpe og støtte dit barn, uanset om barnet er eksplosivt, stille, selvskadende, destruktivt, sensitivt eller noget helt andet. Samtidig får du forklaringer på, hvorfor dit barn reagerer, som det gør.

Bogen bygger på flere hundrede børn og unges fortællinger til familieterapeut Ditte Young om at være i mistrivsel. Målet er, at du og dit barn sammen lærer at håndtere de svære situationer og opnår mere trivsel og tryghed i hverdagen.

De færreste forældre er opmærksomme på, at de selv sidder inde med nøglen til barnets trivsel. Nøglen består i at vide, at du som forælder er dit barns rollemodel. Dit barn kopierer dig på godt og ondt. Hvis du har svært ved at tackle svære følelser som vrede eller usikkerhed, kan det også blive svært for dit barn at tackle dem.

Denne bog er skrevet til dig, som vil forstå dit barns og din egen indre verden bedre.

Om forfatter

Ditte Young er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer, og er en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører. Hun holder foredrag, konsultationer, kurser og uddannelse både i ind- og udland. Hun arbejder med alle typer af hundeejere, fra dem der elsker at gå til konkurrencer, udstillinger og shows, har arbejdshunde, til familien der køber deres første hund.

Hun arbejder også med hesteejere – både fritids ryttere og eliteryttere fra landsholdet, inden for dressur, spring, military, western og meget mere og over det meste af verden.

E-bogen er lavet i fixed format

Autor oder AutorinDitte Young