Boekomslag van Kuolema jättää viestin
Verwachte uitgave

Luisterboek & E-book: 3/3/2025

Kuolema jättää viestin

Beschrijving van het boek

Moni luulee tietävänsä, miten tämä tarina päättyy – mutta he ovat väärässä.

Totuus Roy Gracen kadonneen vaimon Sandyn kohtalosta selviää viimein.

Nimeni on Sandy. Mieheni on rikosylikomisario Roy Grace. Kun katosin, edes hän ei löytänyt minua...

Sandyssa on enemmän kuin miltä päälle näyttää. Nainen, jolla on kyseenalainen menneisyys, monimutkainen nykyisyys ja epävarma tulevaisuus. Ja yhtäkkiä hän on poissa. Katoaminen aiheuttaa valtakunnalliset etsinnät, mutta kukaan ei löydä Sandya.

Hänen luullaan kuolleen ja jopa Roy Gracea on epäilty hänen katoamisestaan. Minne hän meni? Mikä sai naisen jättämään koko elämänsä taakseen?

Dekkari ilahduttaa yhtä lailla koko sarjan lukeneita faneja ja uusia lukijoita mukaansatempaavalla tarinallaan pakenevasta naisesta. Tämä on Sandyn oma tarina.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema jättää viestin on vangitsevan sarjan numeroimaton, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa, ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön.

James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Niistä on myös tehty suosittuja teatterisovituksia.