Boekomslag van Prinsessedrømme
Verwacht e-book
1/8/2024

Prinsessedrømme

Beschrijving van het boek

En flirt med fjenden

Tempest Lambert, der er arving til sin fars imperium, afviser en forfremmelse og tilbyder sig i stedet til sin værste fjende. Men er det et job, hun er ude efter, eller bare sin nye chef, den uforskammet flotte Gavin Renard? Han har tjent millioner på at opkøbe firmaer, men en kommende overtagelse af Lamberts tøjkæde handler ikke om forretning. Gavin vil have hævn, og måske kan han udnytte Tempest til det formål.

Den uægte konge

Fremtiden for riget hviler på hendes skuldre. Clarissa ved, at hun må gøre, hvad der skal til for at overbevise Ferruccio om at acceptere kronen. Også selv om det betyder at gifte sig med en mand, der tror det værste om hende. Og selv om det betyder, at hun må give ham sit hjerte.

Prinsesseprøven

Carlita Santaro har aldrig følt sig som en rigtig prinsesse, og hun er endelig sluppet væk fra slottet til den lille by Winter Haven.

Daniel er en seriøs nyhedsjournalist, men nu, hvor han er enlig far, arbejder han på et fjernsynsprogram, som forsøger at grave så mange skandaler som muligt op ...

Gemmestedet

At forsvinde fra jordens overflade er mildest talt besværligt. Men den lille akutklinik i de italienske alper virker som det perfekte sted at gemme sig. Som Bea Jesolo og med farvet hår er der ingen, der genkender prinsesse Beatrice. Lige indtil hun møder sin chef, Jamie Coutts. Hvordan er det muligt? Hendes store kærlighed, som hun var tvunget til at forlade for to år siden, befinder sig i samme lille gudsforladte by som hende.

E-book

Deens