Book cover for Hou me verborgen
Upcoming audiobook
8/23/2024

Hou me verborgen

Description of book

Is de liefde sterker dan de angst om gezien te worden?

"De meeste mensen zeggen dat ik geluk heb. Ik kan wel begrijpen waarom. Maar uiteindelijk zien ze alleen wat ik wil dat ze zien. En dat is niet veel."

Riva leidt in Londen een perfect leven als modefotograaf, omringd door even succesvolle vrienden. Toch kan ze niet gelukkig zijn. Riva is snel overprikkeld en kampt met paniekaanvallen. Haar beste vriend en gewild acteur Alex neemt haar mee op vakantie naar een Mexicaans eiland. Zonder paparazzi en zonder prikkels komen Riva’s oude, ver weggestopte gevoelens voor Alex bovendrijven. Maar een leven met Alex betekent een leven in de spotlights. Lukt het Riva om uit de schaduw te stappen, of kiest ze voor veiligheid achter de schermen?

---

5 sterren op Goodreads:

"Een prachtige feelgood roman met liefde in vele vormen. Veel meer dan alleen een romantisch verhaal."

"Een heerlijk, zomers verhaal."

"Een verhaal over je grenzen verleggen zonder jezelf voorbij te lopen, over het luisteren naar je lichaam en het te sterken voor de liefde."

Aysline McGrath is een Vlaamse auteur die met haar gezin in het Waasland woont. Ze schrijft feelgoodromans en thrillers voor volwassenen en fantasyboeken voor kinderen. Schrijven is voor haar therapie; wanneer ze schrijft, wordt haar hoofd leeg en kan ze zich beter concentreren. 'Hou me verborgen' is Aysline's feelgood-debuut.