Book cover for Poikaystävähypoteesi
Upcoming book

Audiobook & E-book: 1/2/2025

Poikaystävähypoteesi

Description of book

Juuri oikeanlaista kemiaa!

Kun kemiantekniikan insinööri Penny huomaa, että hänen poikaystävänsä pettää häntä, hän vannoo luopuvansa miehistä kokonaan.

Deittailulakko uhkaa kuitenkin murtua, kun suosikki­kahvilan ylimaallisen kuuma barista alkaa osoittaa kiinnostusta häntä kohtaan.

Caleb on äreä ja sulkeutunut, kun taas Penny on suloinen ja ystävällinen, eikä tämä voi ymmärtää, miksi mies olisi hänestä kiinnostunut.

Penny pysyttelee sinnikkäästi etäällä, kunnes Caleb eräänä päivänä antaa hänelle elämänsä kiihkeimmän suudelman.

Eipä aikaakaan kun tämä pluskokoinen sankaritar kohtaa ratkaisemattoman ongelman. Mitä tehdä, kun erossa oleminen on sietämätöntä... mutta yhdessäkään ei voi olla.

Sähäkkä viihderomaani Poikaystävähypoteesi on kuusi­osaisen Rakkauden tiede -sarjan kolmas osa. Ensimmäinen osa Rakkauden yhtälö ja toinen osa Deittailun teoria ilmestyivät vuonna 2024.

”Penny on virkistävä sankaritar, jolla on sotkuinen yksityiselämä mutta inspiroiva työura. Lukijat ahmivat innokkaasti Nixin älykkään ja seksikkään tarinan.” – Publishers Weekly

Susannah Nix on Texasissa asuva USA Todayn bestseller-

kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita. Romantiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmä on tehnyt Susannah Nixin romaaneista maailmanlaajuisen BookTok-ilmiön, ja Rakkauden tiede -sarjaa on suositeltu lukuisissa BookTokin videoissa.

Finnish