Buchcover für Disharmoni
Kommendes E-Book
1.12.2024

Disharmoni

Buchbeschreibung

Asta fylder alt i Eriks tanker, men hun er sammen med Magnus, og Erik må komme videre. Han forlader derfor Odense og rejser ud i verden med sin violin. Men noget er forandret …

Musikken svigter ham, da han har mest brug for den, og der er ikke andet for end at søge tilbage til familien og Odense. Der er dog heller ikke ro at finde der, og da et hekseangreb er tæt på at tage livet af et familiemedlem, indser han, at han bliver nødt til at handle.

Erik fylder alt i Astas tanker, men der er ikke plads til ham der. Hun kæmper både med Elleskovens magi, sin rolle som dronning og ellefolkets traditionelle tankegang. Heksene truer skovens barriere, og et oprør ulmer blandt folket, men Asta har andre bekymringer. Da hun hører, at hendes familie er i fare, tager hun ud af skoven for at lede efter dem. Det fører til en genforening med Erik, men omstændighederne er ikke på deres side.

De må tilsidesætte deres følelser for at redde deres familie. Det betyder, at de må tage den endelige kamp mod de kræfter, der forsøger at tøjle de underjordiske.

Disharmoni er tredje og sidste bind i serien om De Underjordiske.

Dänisch