Buchcover für Etsiväkerho Hurrikaani ja poptähden painajainen
Kommendes Buch

Hörbuch & E-Book: 17.1.2025

Etsiväkerho Hurrikaani ja poptähden painajainen

Buchbeschreibung

Etsiväkerho Hurrikaani juhlii 20-vuotista taivaltaan!

Kuka piinaa popparia? Suositun lasten dekkarisarjan 20. kirja on täynnä vauhdikkaita juonenmutkia ja nokkelaa huumoria.

Television laulukisassa ja somessa villitsevä poptähti Lili saapuu keikalle Pihlakylään! Etsiväkerho Hurrikaanikin laulaa ja tanssii yleisön joukossa. Yllättäen Lilin keikka keskeytyy karmealla tavalla, ja pettynyt poppari pakenee lavalta. Kun epäilyttävä katumaasturi kaasuttaa tiehensä, herää kysymys: pilasiko joku Lilin esiintymisen tahallaan?

Raisa, Viivi, Julius ja Avi alkavat selvittää vyyhtiä, johon sotkeutuvat niin Lilin manageri, tuottaja ja kilpakumppani kuin fanit ja vihamiehetkin sekä rikas leskirouva Rybel apureineen. Samaan aikaan Raisan äiti tupsahtaa yllätysvierailulle aikoen ottaa uuden roolin tyttärensä elämässä. Onnistuvatko hurrikaanilaiset selvittämään salaisuudet ennen kuin Lilin upea ura tuhoutuu?

Tamperelainen Jari Mäkipää (s. 1978) tunnetaan Etsiväkerho Hurrikaani - ja Masi Tulppa -kirjasarjoista. Lisäksi hän on käsikirjoittanut, ohjannut ja juontanut lukuisia Ylen lasten- ja nuortenohjelmia. Koulutukseltaan Mäkipää on medianomi ja Master of Arts in Screenwriting. Etsiväkerho Hurrikaani -sarjan kekseliään kuvituksen takaa löytyy tuttuun tapaan Jii Roikonen.