Buchcover für Pioneja ja peitetarinoita

Pioneja ja peitetarinoita

Buchbeschreibung

Hurmaavan viihdesarjan toinen osa

Nelikymppinen Helena elää täysillä unelmaansa kukkakaupassa, jossa päivät täyttyvät huumaavilla tuoksuilla ja unohtumattomilla kohtaamisilla. Helenan Hartsa-puoliso tosin luulee, että vaimo on vain pienellä virkavapaalla varsinaisesta työstään - mutta Helena aikoo selittää kaiken vielä parhain päin.

Kukkaloiston keskeltä ei yllätyksiä puutu, ja kun Hartsan äkillisen Helsingin-reissun todellinen syy alkaa valjeta, kääntyy elämään uusi kokonainen sivu. Oman mausteensa Helenan elämään antaa seinänaapuriksi muuttanut äiti, jonka tempaukset saavat tyttären välillä epätoivon partaalle. Ei Helena itsekään osaa aina olla sekaantumatta ystäviensä ihmissuhdekuvioihin, vaikka tekeekin sen omaan hyvää tarkoittavaan tyyliinsä...

Blooming You on Tampereelle sijoittuva viihdesarja, joka yhdistää lämpimän viisasta huumoria ja elämän monisävyisiä käännekohtia.

Laura Suomela tunnetaan lastenkirjoistaan sekä rennoista ja elämänmakuisista nuortenromaaneistaan. Minä vastaan marraskuu oli Nuori Aleksis -palkintoehdokkaana 2022. Pioneja ja peitetarinoita on hortensioita ja pioneja rakastavan Suomelan toinen aikuistenromaani.

HörbuchE-Book

Finnisch