Book cover for Balanssin anatomia K1
Upcoming book

Audiobook & E-book: 1/10/2025

Balanssin anatomia K1

Description of book

Koko kausi 1

Lämminhenkistä keskustelua elämän tasapainosta Karoliina Pentikäisen ja hänen vieraidensa kesken

Vaikuttaja ja kirjailija Karoliina Pentikäinen on pitkään etsinyt tasapainoa omaan elämäänsä. Hän on tullut siihen tulokseen, että balanssi tuo onnen. Toisin sanottuna ihminen on onnellinen silloin, kun elämän eri osa-alueilla vallitsee juuri itselle sopiva tasapaino. Yhtä oikeaa tapaa elää ei ole. Mutta miten sitten hakea itselleen sopiva balanssi vaikkapa alkoholin käytössä tai miten jakaa aikaa ja energiaa työn ja perheen kesken? Entä miten hyvinvointiin vaikuttavat esimerkiksi sisäinen puhe tai työarjen estetiikka? Balanssin anatomiassa Pentikäinen keskustelee vieraidensa kanssa, miten balanssi kunkin elämässä toteutuu. Avoimen ja letkeän tuokion päätteeksi jokainen vieras antaa hyväksi kokemiaan vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen ja balanssin saavuttamiseen.

Tällä kaudella vieraina ovat Ville Merinen, Kari Kanala, Christoffer Strandberg, Janita Autio, Tuomas Peltomäki, Anna Puu, Johanna Kiesiläinen-Riihelä ja Iina Hyttinen.

Karoliina Pentikäinen (s. 1985) on bloggari, somevaikuttaja, kirjailija ja markkinointipäällikkö. Hänen suosittu Kolmistaan-bloginsa oli yksi Suomen ensimmäisistä perheblogeista. Pentikäinen asuu viisihenkisen uusperheensä kanssa Tampereella.

AudiobookE-book

Finnish