Buchcover für Äidinvaiston varassa / Hevostilan lapset / Sydäntuntumalla
Kommendes E-Book
1.7.2024

Äidinvaiston varassa / Hevostilan lapset / Sydäntuntumalla

Buchbeschreibung

Äidinvaiston varassa

Jennifer oli luonnonlahjakkuus lasten parissa. Äitiys oli hänen suurin haaveensa. Varsinaisesti hän eli yksin, mutta hänellä oli päivähoitolapsia. Hänen talossaan ja pihamaallaan raikuivat tenavien nauru ja riemunkiljah- dukset. Ei siis ollut ihme, että naapuriin muuttaneen yksinhuoltajaisän kolme ongelmalasta löysivät tuota pikaa tiensä aidan yli Jenniferin luo, ja vähitellen alkoi- vat ongelmatkin ratketa sitä suurinta myöten.

Hevostilan lapset

Eamonn Murphylle Inisfreen hevostila oli pelkkä paikka, josta hän oli lähtenyt maailmalle etsimään sitä, mitä hänen sydämensä kaipasi, Colleen McKennalle se oli koti ja koko maailma. Vauvan ensimmäisen potkun olisi pitä nyt olla Colleenille riemun hetki. Mutta hän oli hoitanut elämänsä huonosti. Hänen olisi kohdattava äitiys yksin. Eamonn olisi voinut muuttaa kaiken, mutta Eamonn oli tullut vain myydäkseen osuutensa tilasta... vai oliko?

Sydäntuntumalla

Momhilegran musiikkisaaren prinssi Ryan tekee kymmeniä päätöksiä päivittäin, nopeasti, tehokkaasti, taakseen katsele- matta. Silti hän epäilee hetken, että kipakan ja epäsovinnai- sen Prudence Winslow'n palkkaaminen prinssi Gavinin las tenhoitajaksi pelkällä sydäntuntumalla on ollut virhe. Mutta pian hän käsittää sydämensä osuneen kerrankin oikeaan. Kuulostaa siltä, että sydämellä on hänelle lisääkin kerrottavaa...

E-Book

Finnisch