Buchcover für Där ingen letar
Kommendes Hörbuch
13.3.2025

Där ingen letar

Buchbeschreibung

Den ökända programledaren Martin Quist grips för mord. Juristen Olivia Oldenheim, som varit förlovad med honom, överraskas av nyheten. Hon vet att Martin är vårdslös – att hon själv sitter i rullstol är ett bevis på det. Men den Martin hon känner skulle inte medvetet döda någon. Eller?

Olivia får inte vara en del av utredningen, men hon kan inte låta bli att följa fallet på håll, för att sedan bli allt mer engagerad. Polisen försöker med alla medel hitta Martins försvunna flickvän. Vart har hon tagit vägen? Och vem är avsändaren till alla de mystiska meddelanden och samtal som han fick veckorna innan mordet? Samtidigt kämpar Olivia för att bygga ett fall mot en hänsynslös gängledare som varje gång glider henne ur händerna.

Charlotte Al-Khalili hyllades för När allt är över, och läsarna föll för den cyniska och smarta huvudpersonen Olivia Oldenheim. Nu är hon tillbaka med besked, i en skarp, laddad och psykologiskt trovärdig kriminalhistoria som rör sig från överklassens Östermalm till gängkriminalitetens Bocksta.

Schwedisch