Buchcover für Helt legalt / Fanget af en løgn / Bag lukkede døre
Kommendes E-Book
1.10.2024

Helt legalt / Fanget af en løgn / Bag lukkede døre

Buchbeschreibung

Helt legalt

Advokaten Leo Ballantyne er ikke lige den type mand Rose normalt ville falde for; han er snæversynet, alvorlig og sexet ... faktisk alvorligt sexet! Det hjælper heller ikke, at han mener, at hun er en skør pige. Selvom Rose måske føler, at Leo allerede har dømt hende, så er han faktisk vild med hende! Hans dilemma skyldes, at Rose er en vild pige; hun handler med brugt tøj og lever et bohemeliv og har angiveligt en lidt tvivlsom fortid, så hun vil uden tvivl ødelægge hans håb om at få indfriet de ambitioner han har for sin advokatkarriere. Det ligner en sag, der må udsættes … lige indtil den brændende lidenskab får overtaget!

Fanget af en løgn

Jake Taverner har aldrig begæret en kvinde så meget som han begærer Mercedes Alcolar. Så da hun afviser ham kræver hans sårede stolthed oprejsning! Jake presser Mercedes til at foregive at være forlovet med ham. Og hun skal dele seng med ham i en måned på grund af en løgn.

Bag lukkede døre

Cleo Honeywell har været forelsket i Jack Devlin i evigheder, men det var før han flyttede til den anden ende af verden for at fotografere magre modeller. Men nu er Jack vendt hjem. Cleo er besluttet på ikke at falde for ham. Men han er stadig hendes Jack. Og i stedet for at behandle hende som et barn, behandler han hende nu som en rigtig kvinde. Og Jack kan tilsyneladende ikke hurtigt nok få Cleo på tomandshånd.

Tre skønne romaner - nu atter genoptrykt

Dänisch