Buchcover für Rubiinihäät
Kommendes Buch

Hörbuch & E-Book: 17.2.2025

Rubiinihäät

Buchbeschreibung

Perheen salaisuudet paljastuvat juhlapäivänä.

Totuus vanhempien avioliitosta on suistaa perheen elämän raiteiltaan.

Kun Steffie auttaa kahta sisarustaan järjestämään yllätysjuhlat vanhemmilleen, hänen ainoa huolensa on, tulevatko vanhemmat olemaan juhliin tyytyväisiä. Hän ei tiedä, että juuri juhlapäivänä hänen koko maailmansa kääntyy ylösalaisin.

Jenny haluaa juhlia rubiinihäiden vuosipäivää rakastamansa miehen kanssa, mutta hänellä on ollut salaisuus neljänkymmenen vuoden ajan. Salaisuus, jota hän ei kestä enää piilotella. Mutta onko koskaan oikea aika kertoa kipeää totuutta?

Kun koko perhe kokoontuu nostamaan maljoja onnelliselle rubiinihääpäivän parille, he odottavat muistorikasta päivää. Mutta päivä ei jää mieleen heidän kuvittelemistaan syistä...

Sheila O'Flanagan kertoo lämminhenkisen ja voimaannuttavan mutta myös hauskan tarinan naisista, joiden on löydettävä oma tiensä ja vahvuutensa.

Sheila O'Flanagan on irlantilainen toimittaja ja bestsellerkirjailija, jonka romaaneja on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta ja jolla on laaja ja innokas fanikunta. Hän haluaa kirjoittaa viihdettä naisista, jotka joutuvat vaikeassa tilanteessa löytämään oman vahvuutensa. Häneltä on aiemmin suomennettu romaanit Naiset karkuteillä, Elämä voi alkaa ja Kun kaikki muuttui.

HörbuchE-Book

Finnisch