Buchcover für Venus ja joulun merkit
Kommendes Hörbuch
19.11.2024

Venus ja joulun merkit

Buchbeschreibung

Yksi nainen, kaksi miestä ja kolmen perheen joulu.

Venus Juntunen työskentelee lahjatavaraliikkeessä, jossa joulun odotus tuntuu kaikkialla. Tänä vuonna joulusta on kuitenkin rauha kaukana, sillä Venuksen äiti on kutsunut perinteiseen perhejouluun mukaan myös mummin. Venus ei usko voivansa kohdata mummia, jonka huomautukset Venuksen painosta ovat jättäneet häneen syvän haavan. Onko Venuksen syytä tuppautua jouluksi ystävien nurkkiin tai lentää muiden suomalaisten mukana Fuengirolaan perhettä pakoon?

Tilanne mutkistuu entisestään, kun Venuksen elämään astuu kaksi miestä: komea italialainen naapuri Fabio ja lupsakka entinen opiskelukaveri Arsi. Venus on yhtäkkiä useiden valintojen edessä. Kenen kanssa viettää joulu? Entä kenelle avata sydäntään? Apuun tulevat niin tarot-kortit kuin rakkaat ystävätkin, ja pian koittaa joulu, jonka aikana Venus yllättää itsensä…

Vappu-Tuuli Fagerson on turkulainen kirjailija, joka uskoo unelmiin ja yhdenvertaisuuteen. Kirjoittamisen lisäksi hän rakastaa yhdistellä yllättäviä makuja keittiössä – tosin itse tehtyä pekonisuklaata hän ei suosittele kenellekään.