Bogomslag for Björnbärssommar

Björnbärssommar

Om bogen

Claire Bradfords liv tar en oväntad vändning ...

Som ensamstående mamma och ägare till en framgångsrik smyckesaffär lever Claire ett förutsägbart liv i Hope's Crossing i Colorado. Nej, hon kanske inte har tid eller plats för romantik men vad spelar det för roll? Men det blir allt svårare att intala sig det när hennes bästa väns heta bror återvänder till staden i rollen som ny polischef.

När en tragisk bilolycka tvingar Claire att ta det lugnt och förlita sig på andra - i synnerhet på Riley McKnight - inser hon att saker och ting måste förändras. Och inte bara i hennes eget liv. Vågen av rån som drabbat staden, och som också ledde till olyckan, blir en väckarklocka för alla i Hope's Crossing. Känslan av samhörighet har gått förlorad de senaste åren, men en mystisk välgörare inspirerar stadens invånare till nya spännande möjligheter. Kanske kan Riley och Claire öppna sina hjärtan för kärleken ändå?

Björnbärssommar är den första delen i serien om Hope's Crossing ­- härlig feelgood med hjärtat på rätta stället!

RaeAnne Thayne är prisbelönt författare till över 40 böcker. Hon skriver på heltid från sitt hem i det vackra bergslandskapet i Utah där hon bor med sin familj.