Bogomslag for Ei armoa
Kommende bog

Lydbog og e-bog: 31.10.2024

Ei armoa

Om bogen

Kerrostalo täynnä kuolleita vuokralaisia.

Mikaela Sköld saa sokeeraavan alun uudessa työssään poliisin tiedustelupalvelun avustajana sanouduttuaan irti toimittajan työstään Uutistoimistossa.

Ensin jäljet tuntuvat osoittavan jengimaailmaan liittyvään raakaan tekoon, ja poliisi lähtee ajamaan takaa teini-ikäistä rikollista, jonka on nähty poistuvan talosta. Mutta kun silminnäkijät kertovat nähneensä murhaajan käyttäneen härkänaamaria, ja kerrostalosta löytyy mystisiä verellä piirrettyjä merkkejä, tutkinnan suunta muuttuu.

Samalla Mikaela tuntee olonsa eksyneeksi ja kyseenalaistaa oman identiteettinsä, kun hänen uusi työpaikkansa osoittautuu kaksinaamaiseksi peliareenaksi, jossa keneenkään ei voi luottaa. Mikaela ajautuu myös yksityiselämässään itsetuhoiseen huonojen suhteiden kierteeseen.

Niin käy myös Vanja-tyttärelle, joka on nyt viisitoistavuotias ja käy viimeisiä viikkoja yhdeksättä luokkaa. Hän on saanut poikaystävän, joka kohtelee häntä huonosti. Ja kun Vanjan ystävä Sofie alkaa ostaa huumeita rikosjengiltä, he ajautuvat nopeasti aina vain vaarallisemmille vesille.

Ei armoa on sietämättömän jännittävä trilleri, jossa armottoman joukkomurhaajan jahti saa jatkuvasti uusia käänteitä.