Bogomslag for Hideaway Heart
Kommende lydbog
17.10.2024

Hideaway Heart

Om bogen

Ik wou niets anders dan een break – even twee weken geen 'Pixie Hart, de countrymuzieksensatie' zijn, maar rust, privacy en stilte als ‘gewone’ Kelly Jo Sullivan. Alleen laat mijn familie me dankzij een paar overijverige paparazzi nergens meer alleen naartoe gaan, en nu zit ik in een blokhutje opgescheept met een gigantische, bebaarde bodyguard. En raad eens? Er is maar één bed. Nou, hij mag op de bank.

Xander Buckley kan dan heet zijn, en ik snap dat hij een voormalig Navy SEAL is en alles, maar deze man geeft de woorden overheersend, bazig en alfaman een totaal nieuwe betekenis. Ik kan nog geen foto posten zonder dat hij me waarschuwt voor de gevolgen, of een rondje rennen zonder dat hij achter me loopt. Maar hij heeft duidelijk gemaakt dat zijn wil wet is, en als ik daar problemen mee heb kan ik mijn vakantie vaarwel kussen.

In plaats daarvan… kus ik hem. Ik weet niet eens hoe het kwam – het ene moment vlogen we elkaar naar de strot, het andere moment om de hals. Wat nog schokkender is, is hoe goed we samen zijn. Hij begrijpt mijn behoefte aan vrijheid, ik begrijp zijn behoefte aan controle. Maar vertrouwen komt voor mij niet vanzelf. En we bewandelen twee totaal verschillende wegen.

Ik leg zonder enige twijfel mijn leven in zijn handen. Maar vraag me niet om hem mijn hart te geven…

‘Dit boek heeft de drie Harlow-kenmerken waar de auteur bekend om staat: het is Heet, heeft Hart én Humor! Xander en Kelly zijn vijf-sterren-perfectie!’ – Bookgasms Book Blog