Book cover for Suklaaseuran häät
Upcoming book

Audiobook & E-book: 1/13/2025

Suklaaseuran häät

Description of book

Hurmaavan Suklaaseuran naiset -sarjan kupliva loppuhuipennus.

Suklaaseuran neljän naisen Lucyn, Autumnin, Chantalin ja Nadian arki on täynnä vaikeita valintoja siitä, keheen luottaa, keneen rakastua ja kuinka selättää eteen tupsahtavat haasteet. Häävalmistelut saavat odottaa, kun elämä järjestää taas yllätyksiä.

Nadialla olisi vihdoin mahdollisuus löytää elämäänsä tosirakkaus, mutta palaset eivät ole loksahtaa kohdalleen. Autumn yrittää sovittaa elämäänsä erään ihmisen menneisyydestään, ja Chantal saa musertavia uutisia terveydestään. Lucylla olisi omassakin elämässään järjesteltävää, mutta tuttuun hullun neron tyyliinsä hän yrittää pelastaa ystävänsäkin pinteestä. Vähän – tai paljon – suklaata ja tilkkanen samppanjaa takaavat kuitenkin sen, että ystävyksiä odottaa onnellinen loppu!

Carole Matthews on brittiläinen menestyskirjailija, joka on kuuluisa huumorintajustaan ja romanttisista komedia­romaaneistaan. Hänen romaaninsa ovat ilahduttaneet ja ihastuttaneet lukijoita ympäri maailman, ja niitä on julkaistu yli kolmessakymmenessä maassa. Hän on saanut työstään Romantic Novelists”™ Association -yhdistyksen kunniamaininnan, ja Päivän­paistetta ja merituulia voitti Romantic Comedy Novel of the Year -palkinnon 2021. Matthews rakastaa samppanjaa, suklaata sekä kakkujen leipomista ja harrastaa tanssia, zumbaa ja elokuvia.

Finnish