Portada de libro para Förbjudna frukter

Förbjudna frukter

Descripción del libro

Offensiv i paradiset

Framgång, berömmelse och en smittande charm gör den kända hockeyspelaren Mac McCaskill nästintill oemotståndlig. Rory Kudd är anställd som hans sjukgymnast och fast besluten att hålla saker och ting på en professionell nivå. Hon har kontroll över sina händer – tills de isoleras på Macs privata tropiska ö under en rasande storm. En storm som de båda sveps med i. Men vad händer när den väl bedarrat?

En dröm om oss

Från ögonblicket hon går med på sin chefs förslag vet Clara att hon tagit sig vatten över huvudet. Visst, han har blivit dumpad på sin bröllopsdag och behöver nu hennes hjälp. Men hur i hela världen ska hon kunna låtsas vara sin chefs fästmö på hans lyxiga smekmånad?

En glimt av paradiset

Efter fem år med Läkare Utan Gränser är Nathan på god väg att bli utbränd, och ett jobb på de paradisiska Whitsundayöarna är en perfekt nystart. Ända tills han upptäcker att hans nya kollega är hans ex Rachel. Men kan denna ödets nyck få de två läkarna att äntligen ta itu med sitt förflutna och ta sig an framtiden – tillsammans?

Thailand tur och retur

Efter att ha gått på en ordentlig nit packar Kenzie Steele väskan och sticker till en thailändsk ö. Trots avståndet kan hon inte glömma sin dröm att ta över familjens gård på den australiska landsbygden. På ön befinner sig även den charmiga akutläkaren Alex McLeod för att ta hand om sin mormor, vars sista önskan är att se honom gift. Ett arrangerat äktenskap skulle lösa alla deras problem, eller?

Libro electrónico

Sueco