Portada de libro para Läkarna i New York
Próximo libro electrónico
1/10/2024

Läkarna i New York

Hela miniserien!

Descripción del libro

Läkarna i New York är en pulshöjande miniserie i fyra delar!

Stanna hela natten, del 1

När hon kliver in på det nya sjukhuset får läkaren Tessa Camara sitt livs överraskning. Hon ska arbeta tillsammans med sitt ex, Clay Matthews! Fastän det gått fyra år sedan de senast sågs flammar passionen fortfande mellan dem. Tessa har aldrig kunnat glömma Clays svek, samtidigt som Clay fortfarande inte har en aning om varför Tessa valde att göra slut. Tessa tar ett djupt andetag – låt spelet börja!

Älskade rival, del 2

Läkaren Enzo DellaToro har kämpat länge för att tilldelas det eftertraktade forskarstipendiet. Han har inga som helst planer på att låta någon annan stå i vägen. Allra minst en främmande kvinna. Men han hade inte räknat med de känslor som den otroligt skickliga Kimberlyn Davis väcker.

Hisnande kärlek, del 3

Efter en traumatisk olyckshändelse bestämmer sig Holly Buchanan för att bli plastikkirurg. Och inte vilken som helst utan den bästa. Vad som däremot inte ingår i hennes framtidsplan är att snubbla in i en hiss och ramla framför ett par alldeles för sexiga fötter. Fötterna tillhör en av landets mest framgångsrika plastikkirurger – tillika Hollys nya kollega Gabriel Alexander ...

Singel i stan, del 4

Efter att ha kommit på sin make och bästa vän i en intim situation lämnar doktor Mindy Walker Kalifornien. Hon vill starta ett nytt liv i New York. Under en barrunda den första kvällen i sin nya stad träffar hon den charmiga och snygga Sam Napier. De spenderar en het natt tillsammans och dagen därpå möts de igen – på Mindys nya arbetsplats!