Portada de libro para Nyt minusta on tullut Kuolema
Próximo libro electrónico
10/12/2024

Nyt minusta on tullut Kuolema

Descripción del libro

Maailmanluokan trilleri atomipommin kehittäjistä.

Los Alamos, heinäkuu 1945. Maailman parhaat ydinfyysikot kamppailevat Robert Oppenheimerin ja Niels Bohrin johdolla aikaa vastaan rakentaakseen ydinaseen, joka pysäyttää toisen maailmansodan lopullisesti.

Los Alamosiin saapuu myös nuori tanskalainen insinööri David Adler. Tarkkasilmäinen Adler todistaa kulissien takana salaisuuksia ja juonittelua. Kuka on ystävä ja kuka vihollinen? Suurvaltojen tavoitellessa tietoa huippusalaisesta ja ennennäkemättömän tuhovoimaisesta aseesta Manhattan-projektin jäsenten uskollisuus ja moraali ovat koetuksella. Kellon tikittäessä kohti tuhoa on Adlerin itsekin tehtävä valinta rakkauden ja velvollisuuden välillä – ja valinnalla on arvaamattomat seuraukset.

Nyt minusta on tullut Kuolema on historiallinen trilleri ihmisistä suurvaltojen ja sodan puristuksissa sekä aseesta, joka jakoi historian kahtia.

Steffen Jacobsen on tanskalainen menestyskirjailija ja kirurgi, joka on työskennellyt suuren osan elämästään Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. Steffen Jacobsenin teokset ovat olleet kansainvälisiä menestysteoksia, ja useista hänen kirjoistaan on myyty elokuvaoikeudet.

Autor/a.Steffen Jacobsen