Portada de libro para Seitsemän syntiä
Próxima publicación

Audiolibro y libro electrónico: 30/10/2024

Seitsemän syntiä

Descripción del libro

Epäilyksiä, kapinointia ja kiellettyjä ajatuksia miljonääritrilogian päätösosassa

Cille elää etuoikeutettua elämää miehensä ja lastensa kanssa, mutta riita Askin kanssa ajaa hänet radikaaliin tekoon, jota ei taida saada tekemättömäksi.

Kaare nauttii elämästään kukkulanharjalla Klampenborgissa, mutta naapuririita meinaa pilata hyvän tunnelman, ja kuinka hän saisi kasvatettua pojastaan Lukaksesta miehen?

Line ja Peter ovat muuttaneet Dubaihin, mutta erämaan kuumuus sulattaa ruumiin, mielen ja koko olemassaolon – kaikki ei selvästikään ole niin kuin pitäisi.

Seitsemän syntiä kertoo epäilyksistä, katumuksesta, kapinoinnista ja kielletyistä ajatuksista. Seitsemän ihmisen pyrkimyksestä menestyä omilla ja toisten ehdoilla. Se päättää viihdyttävän ja tarkkanäköisen trilogian Kööpenhaminan Hellerupin miljonääreistä.

Tanskalainen Lotte Kaa Andersen on arvostettu kirjailija, joka kirjoittaa lempeän satiirisesti ja oivaltavasti yhteiskuntaluokista, ihmisyydestä, etuoikeuksista ja epäonnistumisista. Lotte Kaa Andersen on opiskellut kirjallisuushistoriaa ja mediatutkimusta, ja hän työskentelee sekä kirjailijana että luennoitsijana.