Kirjankansi teokselle Hyldemors urtekalender 2025
E-kirja tulossa
30.10.2024

Hyldemors urtekalender 2025

Tietoa kirjasta

Hyldemors urtekalender er en inspirerende ugekalender til dig, der elsker naturen. Dig, der drømmer om et liv i takt med årstiderne, og som vil være klar, når de første nælder kommer op af jorden, og når det er tid til at høste planter til urtemedicin. Her kan du holde styr på en helt almindelig hverdag og samtidig hente inspiration fra den kloge kones husapotek.

Kalenderen har oversigt over uger og måneder og desuden plads til at indskrive hver uges intention, mål og taknemmelig samt egne noter efter hver måned. Hver måned introduceres en lokal urt med oplysning om egenskaber og anvendelse, og bagerst i kalenderen findes basisopskrifter på alt det, urterne kan bruges til: te, infusion, tinktur, olie, salve og eddike.

Med smukke illustrationer af kunstneren Louise Livskraft fra Hyldemors univers opfordrer kalenderen dig til at blive klogere på planternes helbredende kraft og på et opmærksomt og bevidst liv tættere ved jorden. Ved siden af kalenderen kan du med fordel læse Hyldemors første bog, Blandt urter og elverfolk (2003).

Om forfatter

Maria Lisette Jacobsen, kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor, udmærker sig ved sin ligefremme, levende og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet. Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er hun i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit enestående liv som moderne, klog kone.

E-bogen er lavet i fixed format

tanska