Book cover for Rød hibiscus
Upcoming e-book
8/1/2024

Rød hibiscus

Description of book

”En ferm fortæller med sans for både spænding og tempo.” – Dagens Nyheter

”Gertrud Hellbrand kan kunsten at skrive krimier.” – Norrköpings Tidningar

Den dybeste ondskab trives bedst i skyggen.

Hun vågner op i et bart og aflåst rum. Nogen holder hende fanget.

Da en ung pige og hendes forældre bliver rapporteret sporløst forsvundet, sættes det idylliske landsbysamfund Hedsbro i Östergötland på den anden ende. Hvem vil dem dog ondt?

Politiet må undvære betjent Sanja Soliman under opklaringsarbejdet i det lille lokalmiljø. Hun har modstræbende måttet acceptere en sygemelding. Hun beslutter sig for at bruge tiden på at lede efter sin far, Darko, som i sin tid blev udpeget som hovedmistænkt for drabet på Sanjas mor, men aldrig fundet.

Besøget i fortiden bringer også Sanja på sporet af den forsvundne familie, og da det går op for hende, hvilke kræfter der er på spil, er det for sent at bakke ud.

GERTRUD HELLBRAND (født 1974) er kritikerrost svensk forfatter. DRAGONER, første bog om betjenten Sanja og journalisten Mira, blev nomineret til Årets krimidebut 2021 af Det svenske krimiakademi. SVINESKYTTEN fulgte til fremragende anmeldelser, ligeledes RØD HIBISCUS, der afslutter og forbinder trilogiens fritstående fortællinger om svigt og familiebånd i et hierarkisk landsbymiljø.