Book cover for Elokuussa nähdään
Upcoming book

Audiobook & E-book: 2/6/2025

Elokuussa nähdään

Description of book

Hymni elämälle, nautinnolle ja naisen halulle, joka ei katso ikää.

Postuumisti julkaistu yllättävä ja iloisen aistillinen Elokuussa nähdään on syvällinen mietelmä itsensä löytämisestä ja rakkauden mysteereistä.

Ana Magdalena Bach istuu yksin laguunin sinisen veden äärellä ja miettii hotellin baarin miehiä. Hän on ollut onnellisesti naimisissa jo vuosikausia, ja silti hänet valtaa vastustamaton halu olla edes hetken joku toinen. Joka elokuu Ana matkustaa lautalla saarelle, jonne hänen äitinsä on haudattu, ja ottaa yhdeksi yöksi aina uuden rakastajan. Salsan ja boleron, viettelijöiden ja huijareiden täyttäminä huumaavina Karibianmeren iltoina Ana ajautuu vuosi vuodelta yhä syvemmälle halujensa vietäväksi ja yhä lähemmäs sisimmässään piilevää pelkoa.

Kolumbialainen Gabriel García Márquez (1927–2014) on maailmankirjallisuuden vaikutusvaltaisimpia ja rakastetuimpia kertojia. Hänet tunnetaan etenkin maagisen realismin uranuurtajana. Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1982 saanut kirjailija oli paitsi romaanikirjailija, novellisti, esseisti, elokuvakriitikko ja käsikirjoittaja myös intellektuelli, joka käsitteli kriittisesti aikamme suurimpia ongelmia. Postuumisti julkaistu aistillinen Elokuussa nähdään julkaistaan yli 30 kielellä. Se on odottamaton lahja lukijalle yhdeltä suurimmista kirjailijoista, joita maailma on koskaan tuntenut.

Finnish