Bookbeat logo
Libro in arrivo

Audiolibro ed E-book: 07/01/2025

Amissimurhaaja

Descrizione del libro

Hyytävä tosirikostarina Äitimme oli sarjamurhaaja -bestsellerin kirjoittajalta

Jouluaattona vuonna 1985 metsästäjä löytää nuoren pojan ruumiin jäiseltä maissipellolta Nebraskassa. Kun kukaan ei tule tunnistamaan poikaa, paikalliset hautaavat hänet nimellä "Little Boy Blue". Kaksi vuotta myöhemmin puhelu Ohiosta johdattaa viranomaiset Eli Stutzmanin, pojan isän, jäljille.

Amissipapin poika, maanviljelijä ja perheenisä Eli Stutzman asui yhdessä Yhdysvaltojen vanhoillisimmista uskonnollisista yhteisöistä. Kunnes hiljaisen julkisivun takaa paljastui psykopaatti ja patologinen valehtelija.

Vuonna 1977 Stutzmanin raskaana oleva vaimo kuoli epäilyttävissä olosuhteissa, ja pian hän lähti amissiyhteisöstä esikouluikäisen poikansa Dannyn kanssa. Sen jälkeen isän ja pojan elämä oli täynnä huumeita, seksiä ja väkivaltaa. Mutta Stutzmanin tarina ei loppunut jäiselle maissipellolle Nebraskaan. Se oli vasta alkua...

Rikoskirjailija Gregg Olsenin Amissimurhaaja on perusteellisesti taustoitettu ja trillerimäisesti kirjoitettu tositarina sarjamurhaajasta ja amissiyhteisön salaisuuksista.

Finlandese