Copertina del libro per Kuka oikein olet, rakkaani?
E-book in arrivo
25/09/2024

Kuka oikein olet, rakkaani?

Descrizione del libro

Romantiikkaa taidehuutokaupassa.

Kreetta kiertelee huutokauppoja etsimässä kokoelmaansa sopivia vanhoja astioita ja lasiesineitä, mutta joskus huomion kiinnittää jokin muu. Tällä kertaa se on kaunis vanha koru, joka vaikuttaa arvokkaalta. Kreetalla on tuskin varaa huutaa korua itselleen, vaikka se hurmaakin hänet heti. Samoin tekee onneksi eräs tuntematon, ruskeasilmäinen nuori mies, joka juttelee Kreetalle mukavia ja on huutokaupassa kuin kotonaan.

Kreetta rakastuu, vaikka ei tiedä miehestä paljon mitään ja saa tästä irti vain epämääräisiä vastauksia. Kuka mies oikein on, miksi hän salailee asioita, ja mikä syy hänellä on tavoitella huutokaupan korua? Mutta silti miehessä on jotain, joka saa Kreetan tuntemaan olonsa täysin turvalliseksi. Nähtäväksi jää, löytyykö miehen salaperäisyydelle lopulta järkevä selitys vaiko pimeämpiä päämääriä.

Kirjailija Emma Rannan romanttiset tarinat syntyvät neulomisen ja kirpputorilöytöjen bongailun lomassa. Häntä kiehtovat Suomen kesäiset pikkupaikkakunnat, vehreät metsät sekä vanhat hautausmaat.

Autore.Emma Ranta

Finlandese