Copertina del libro per Marsu ja lumpeena kellumisen taito
Libro in arrivo

Audiolibro ed E-book: 16/04/2025

Marsu ja lumpeena kellumisen taito

Descrizione del libro

”Lapset. Huomenna meillä on perhekokous.”

Palkittujen Agnes- ja Mörkövahti-lastenromaanien kirjoittajalta lempeän humoristinen lastenromaani Marsu-tytön uusista perhekuvioista. Teoksessa on Reetta Niemensivun sarjakuvamaisen osuva kuvitus.

Marsun eli 9-vuotiaan Marigoldin tavallinen elämä muuttuu, kun vanhemmat kutsuvat koolle perhekokouksen. Yhden kodin sijasta heillä on pian kaksi kotia. Isällä on myös uusi, outo parta, äiti opettelee taskuparkkeeraamaan ja itkee salaa. Pikkuveli ei tietenkään tajua mistään mitään vaan iloitsee vain kaksista tavaroista kahdessa kodissa. Marsu taas näkee liiankin hyvin uudella haukankatseellaan. Mutta Marsunkin katse pehmenee hänen huomatessaan, että vaikka vanhemmat eroavat toisistaan, he eivät eroa lapsistaan.

Tuutikki Tolonen (s. 1975) on kirjailija ja sanataideopettaja. Tolosen lastenkirjat ovat matkanneet myös laajasti maailmalle: hänen kirjojaan on myyty yli 30 maahan.

Reetta Niemensivu (s. 1979) on lastenkirjakuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut mm. suosittuja Valpuri-kuvakirjoja ja Onnenkepparit-sarjaa.