Copertina del libro per Mile High - del 1
Libro in arrivo

Audiolibro ed E-book: 11/10/2024

Mile High - del 1

Descrizione del libro

Evan Zanders er hockeyteamet Chicago Raptors’ badboy – han tilbringer hovedparten af holdets kampe i straffeboksen og har altid en ny pige på armen. Stevie Shay er ny stewardesse på Raptors-holdets privatfly, og hun har svoret aldrig at være sammen med en sportsstjerne.

Så da Stevie boarder flyet og møder Zanders for første gang, er det had ved første blik. De næste måneder går han hende på nerverne ved konstant at tilkalde hende, men efterhånden som de tilbringer mere og mere tid sammen ombord, begynder de begge at overveje, hvorfor Zanders ikke kan lade være med at opsøge hende? Og snart begynder Zanders’ facade som badboy så småt at krakelere – for hvordan skal han opnå sin drømmekvinde, hvis han ikke tør være sig selv?

Mile High- del 1 er første del af bind 1 i Liz Tomfordes bestsellerserie WINDY CITY – en hed og hjertevarmende roman om at åbne op for kærligheden, om at bearbejde fortiden for bedre at kunne være i nutiden, om ishockeystjerner og om jagten på at indfri sine største drømme.