Copertina del libro per Syvyyksissä
Audiolibro in arrivo
12/11/2024

Syvyyksissä

Descrizione del libro

Syvyyksissä piilee salaisuuksia, joita on parempi olla näkemättä.

Kaksi poliisia kuolee auto-onnettomuudessa Malmössä, ja rikoskomisario Sara Vallén tiimeineen määrätään tutkimaan tapausta. Onnettomuusauton renkaasta on löytynyt luoti, ja poliisivoimat epäilevät, että jokin onnettomuudessa ei täsmää. Menehtyneet poliisit työskentelivät järjestäytyneen rikollisuuden parissa, eikä kenelläkään tunnu olevan tarkkaa tietoa heidän viimeiseksi jääneestä tapauksestaan. Mitä enemmän Sara kollegoineen perehtyy tapaukseen, sitä vahvemmin he epäilevät olevansa tekemisissä murhan kanssa.

Ylityöllistetty Sara saa apua tutkintaan, kun tiimiin liittyvät poliisit Malva Gran ja Niklas Verja. Jokin hiertää tulokkaiden välejä, ja Sara aavistaa ongelmia myös tiiminsä sisällä.

Cecilia Sahlström on ruotsalainen rikoskirjailija, joka on työskennellyt 20 vuotta Ruotsin poliisissa. Sahlströmin rikossarja lundilaisesta rikoskomisario Sara Vallénista on noussut myyntimenestykseksi ja sitä on kehuttu realistisesta ja oivaltavasta poliisityön kuvauksesta. Sahlström asuu perheineen Lundissa.