Copertina del libro per Viimeinen marionetti
Audiolibro in arrivo
21/08/2024

Viimeinen marionetti

Descrizione del libro

Ryhtyisitkö murhaajan pelinappulaksi?

Joel Adler, Ruotsin erikoisjoukkojen entinen sotilas, elää tuhoisan operaation jälkeen yksinäisenä sutena. Sota on ollut hänen työtään, ja vuodet eliittisotilaana ovat jättäneet mieheen jälkensä.

Joel tapaa sattumalta kauniin Tessin ja herää seuraavana aamuna hotellihuoneesta – nainen murhattuna vierellään. Joel ehtii hädin tuskin tajuta tapahtunutta, kun puhelin soi ja poliisit ovat ovella. Soittaja antaa Joelille kaksi vaihtoehtoa: joko hänet tuomitaan murhasta tai hän noudattaa soittajan ohjeita ja ryhtyy marionetiksi. Joel tekee nopean päätöksen, jota hän tulee katumaan ikuisesti.

Kun Joelille selviää, mitä hänen kiristäjänsä tavoittelee, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa laki omiin käsiinsä. Hän on ainoa, joka voi pysäyttää lähestyvän katastrofin – jos hän vain selviää hengissä.

Andreas Ek on ruotsalainen kirjailija ja poliisi, joka työskentelee rikosteknikkona. Hänen jännitysromaaninsa ovat saaneet kiitosta niin lukijoilta kuin arvostelijoilta, ja Ekin trilleri Törst on ollut vuoden 2019 Selma-palkintoehdokkaana. Viimeinen marionetti aloittaa hänen uusimman sarjansa entisestä eliittisotilaasta Joel Adlerista.

Finlandese