Book cover for Taipumaton henkivartija
Upcoming audiobook
3/4/2025

Taipumaton henkivartija

Description of book

Kun vapaus muuttuu painajaiseksi.

Entinen eliittisotilas Joel Adler vapautetaan tutkintavankeudesta Tukholman verisen terrori-iskun jälkeen. Hän haluaa vain ajaa moottoripyörällään kauas pohjoiseen ja jättää elämän kaltereiden takana taakseen. Rikas meksikolainen liikemies Louis Sanchez on kuitenkin toista mieltä.

Ruotsin mediaa on ravistellut miljardöörin tyttären katoaminen, ja Louis pelkää, että sama kohtalo uhkaa hänen tytärtään Izabelaa. Louis haluaa palkata Joelin Izabelan henkivartijaksi ja tarjoaa sievotonta rahasummaa korvaukseksi. Joel suostuu tehtävään vastahakoisesti.

Ensialkuun helpolta rahalta vaikuttava keikka muuttuu kuitenkin painajaiseksi, kun Izabela siepataan Joelin silmien edessä. Joelille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin laittaa oma henkensä peliin ja yrittää pelastaa Izabela kauhistuttavalta kohtalolta.

Taipumaton henkivartija on itsenäinen jatko-osa toiminnantäyteiselle trillerisarjalle, joka kertoo Ruotsin armeijan entisestä eliittisotilaasta Joel Adlerista.

Andreas Ek on ruotsalainen kirjailija ja poliisi, joka työskentelee rikosteknikkona. Hänen jännitysromaaninsa ovat saaneet kiitosta niin lukijoilta kuin arvostelijoilta, ja Ekin trilleri Törst on ollut vuoden 2019 Selma-palkintoehdokkaana.

Finnish