Book cover for Stormfuld kærlighed / Et stormende møde
Upcoming e-book
8/1/2024

Stormfuld kærlighed / Et stormende møde

Description of book

Stormfuld kærlighed

Den smukke Grace O'Riordan har altid været forelsket i den lækre Harry Blake. Men Harry har mistet sin kone for ikke så længe siden, og Grace ved godt, at hun er nødt til at holde distancen, hvis hun vil bevare deres venskab ... også selvom hendes hjerte vil noget andet.

Da en cyklon rammer byen, er Harry og Grace tvunget til at arbejde tæt sammen i deres kamp for at redde liv, og Harry mærker følelser røre på sig, som han aldrig havde troet, han skulle opleve igen.

Et stormende møde

Georgie Turner har ry for at være lidt af en rebel, men det dækker over en vanskelig fortid. Nu må Georgie anvende alle sine kræfter på at redde sin elskede lillebror, Max, som er forsvundet under en cyklon - og der er kun en mand, som kan hjælpe hende. Carmichael er fast besluttet på at holde sig væk fra den sexede vildkat - deres sidste møde var en katastrofe! Men da han finder ud af, at Georgie har brug for hjælp, er han den første til at stille op. Nu tikker uret for dem i deres bestræbelser på at finde Max ... og hinanden.

E-book

Danish