Boekomslag van Änglar, finns de?
Verwacht e-book
1-8-2024

Änglar, finns de?

Beschrijving van het boek

Räddad av en ängel

Grace Faulkner behöver pengar till ett välgörenhetsprojekt och lägligt nog dyker den rike Marco Aguilar upp i hennes liv. Han går med på att ge ett bidrag – om hon går med på att tillbringa en semester med honom ...

Flyende ängel

Sandro Cardenas åker till konstmässan i Miami av två skäl. Ett: han vill synas med innefolket. Två: han söker efter den som förfalskar hans farfars målningar. Att möta kvinnan i sitt liv finns inte med bland skälen, men det är precis vad som händer! Han tillbringar en fantastisk natt med den vackra galleristen Angel, som morgonen efter är borta. Hennes mystiska försvinnande får Sandro att fatta misstankar. Vem är Angel, egentligen?

Hans egen ängel

Jake Garnier är minst sagt skeptisk till gåvan från sin farmor. Vad ska han med en hästgård till? Motvilligt går han med på att ta en titt på stället, Hickory Hills. Om gården är något i särklass så är det inget mot dess förvaltare, Heather McGwire. Men visst är det något bekant över henne?

Himmelsk njutning

Gabriel Cabrera brukar få allt han vill ha! Men det är innan Alice Morgan sveper in och stör hans lättjefulla tillvaro. Han inser att, ett: hon är immun mot hans charm. Och två: han är helt förlorad. Han bestämmer sig för att locka henne – med ord som lovar himmelsk njutning, och med händer som är syndigt smeksamma. Vilket förstås är lättare sagt än gjort när det gäller Alice Morgan!

E-book

Zweeds