Boekomslag van Flere airfryerfavoritter

Flere airfryerfavoritter

Opdag de uendelige muligheder

Beschrijving van het boek

Opdag de uendelige muligheder med din airfryer!

I FLERE AIRFRYERFAVORITTER præsenterer Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv over 75 enkle og lækre opskrifter, der gør det nemt at tilberede alt fra frokost og aftensmad til desserter, bagværk og tilbehør – alt sammen i airfryeren. Uanset om du er nybegynder eller garvet airfryer-fan, vil denne bog inspirere dig til at udforske nye retter og teknikker, der forvandler din hverdag i køkkenet.

Med FLERE AIRFRYERFAVORITTER får du tips og vejledning til at mestre din airfryer samt opskrifter, der passer til hele familien. Gør madlavning hurtigere, sjovere og mere smagfuld med en bog, der udvider din kulinariske horisont og giver dig helt nye favoritter.

Om forfatter

Anne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +380.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 52.000 følger Anne-­Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier.

E-bogen er lavet i fixed format

Deens