Boekomslag van Kärlekens akuta motsättningar

Kärlekens akuta motsättningar

Beschrijving van het boek

Stjärnläkarna

När en filmstjärna läggs in akut på kliniken sätts doktor Flo Chius tålamod på prov. För med stjärnan följer Nate King, en läkare med vilja av stål. Men en händelse skapar en mediastorm som tvingar de två rivalerna att bita ihop och samarbeta. Och snart inser de att de är mer lika än de trott.

Att våga hoppas

Rick har svårt att släppa henne med blicken. Kvinnan som kommer gående nerför altargången trollbinder honom och på något märkligt vis vet han att de hör ihop. Mötet med Sarah förändrade den hopplösa playboyen Ricks liv för alltid. Frågan är bara varför hon tittar så konstigt på honom?

För varje andetag

Vilken mardröm! Maddy ligger på golvet i sin halloweendräkt och kämpar med att hämta andan efter ett astmaanfall. Hon vet inte vad som är värst: Att ligga där iklädd en sexig kattdräkt eller att ha blivit hjälpt av sjukhusets playboy till läkare. För hans leende har lyckats frammana en helt annan slags andnöd än astman. Åh, hon som lyckats så bra med att hålla Kaleb McBride på avstånd, hur ska hon nu lyckas fortsätta med det?

Oceaner av kärlek

Efter att sjuksköterskan Hettie de Lacey räddat den föräldralösa Joni från att drunkna bestämmer hon sig för att försöka adoptera pojken. Det kan vara hennes sista chans att bli mamma. Men för att kunna behålla honom behöver hon doktor Max Lockhart vid sin sida. Max, vars liv redan är kaotiskt, vill instinktivt säga nej men det är något med Hettie och Joni som han inte kan fly ifrån …

E-book

Zweeds