Boekomslag van Kärleksbrev och stormbyar

Kärleksbrev och stormbyar

Beschrijving van het boek

Kärleksbreven

Zara är som gjord för att hängas ut i skvallerpressen – vacker, rik, och som det verkar, oförmögen att binda sig.

Garrick, vars hjärta hon krossade när hon försvann den där gången, har inte läst ett enda av de brev Zara skickat till honom under åren som gått. Men så möts de igen på en gemensam väns bröllop och de heta känslorna finns kvar. Hur ska de hitta vägen tillbaka till varandra?

Svaret på mina drömmar

Ashley är lyckligare än någonsin med sin ömsinta och vackra man. Men tillvaron vänds plötsligt uppochner när hon får reda på att äktenskapet är en ren affärsuppgörelse mellan hennes far och Devon. Förkrossad måste hon fatta sitt livs svåraste beslut: Ska hon skilja sig eller stanna kvar hos mannen hon älskar?

Ett oskrivet blad

Den kände deckarförfattaren Cameron Travers söker en assistent och Lally Douglas vet att hon är perfekt för jobbet! Att hjälpa honom i hans hem och med research för hans nya bok utlovar både distraktion och spänning. Kanske lite väl mycket av det senare visar det sig snart. Cameron är charmig, rolig och overkligt snygg. Men bli kär i chefen? Det går ju bara inte!

Ett obesvarat brev

Barnmorskan Faith Fetherstone föll direkt för den italienske läkaren Raimondo Savanelli, men några dagar in på deras heta romans kallades han hem av familjen och återvände aldrig. Han svarade inte ens på hennes mejl där hon upplyste honom om att han blivit pappa till en underbar dotter. Så när han nästan sex år senare dyker upp i den lilla byn på nytt, är frågan om Faith kan förlåta, och framför allt, våga lita på Raimondo igen?

Zweeds