Bokomslag for Häät lelukaupassa

Häät lelukaupassa

Beskrivelse av boken

Rakkautta ja sydänsuruja balettinäytöksen kulisseissa.

Linda Leino on tanssinut balettia seitsemänvuotiaasta ja tähtää ammattiballerinaksi. Kaiken ratkaisee kuitenkin tanssikoulun opettaja Annemari, joka päättää kevätnäytöksen jälkeen, saako Linda hakea oopperan balettiin. Mutta kun Linda valitaan Häät lelukaupassa -balettiin noidan rooliin pääosan sijaan, nuoren naisen maailma romahtaa hetkellisesti. Linda oli kaavaillut pääsevänsä estradille komean Karin vastaesiintyjänä. Sen sijaan Linda saa partnerikseen Olli-Pekan, joka yrittää liehitellä häntä harjoittelun lomassa samaan aikaan, kun pääosan napannut Paula ja prinssiä esittävä Kari kuhertelevat... Ja entä salskea Pablo sitten?

Lindalla on näytönpaikka balettikoulussa, mutta romantiikka sotkee harjoitteluun keskittymistä pahemman kerran. Alun perin jatkokertomuksena julkaistu kepeä ja viihdyttävä tarina sopii kaikille rakkaudennälkäisille.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

E-bok

Finsk