Okładka książki dla Kaikki mikä jäi kesken
Nadchodząca książka

Audiobook i e-book: 30.06.2025

Kaikki mikä jäi kesken

Opis książki

Lukuromaani joka vie mukanaan.

Humoristinen ja koskettava tarina pohtii, miten herätä emotionaalisesta horroksesta ja ottaa ohjat käsiinsä elämässään.

Sarahilla on pakkomielle saattaa asiat päätökseen. Hän viimeistelee asioita ihmisille, jotka ovat kuolleet. Hän lukee keskenjääneen kirjan viimeiset sivut, juo viimeiset kahvinjämät ja pinnistelee puoli­valmiit käsityöt valmiiksi.

Loput ovat konkreettisia ja hallittavissa, sen sijaan alut täysin arvaamattomia, joten hän on nähnyt paljon vaivaa välttääkseen elämässään alkuja.

Kun kukkakauppias Mehmet ja pieni poika työntyvät hänen elämäänsä, Sarah joutuu vähitellen käsittelemään sitä, miten hän on oikein elänyt elämäänsä. Ja kohtaamaan menneisyyden salaisuudet, jotka kolmenkymmenen vuoden ajan ovat pysyneet tiukasti kätkettyinä hänen sisimpäänsä.

Kaikki mikä jäi kesken on katkeransuloinen tarina yksinäisyydestä ja toiveesta kuulua johonkin. Rakastamisesta ja menettämisestä sekä oman polun löytämisestä elämässä – vaikka olisit ollut pitkän aikaa elämättä sitä.

Kim Andrea Brofeldt on koulutukseltaan kuvataiteen opettaja ja kirjoittaa nykyään täysipäiväisesti. Hän on aiemmin julkaissut kirjan kotisynnytyksistä ja kirjoittanut useita kolumneja ja novelleja lehtiin. Kaikki mikä jäi kesken on hänen esikoisromaaninsa.