Okładka książki dla Uhrijuhla
Nadchodząca książka

Audiobook i e-book: 23.10.2024

Uhrijuhla

Opis książki

Ambulanssihelikopteri lentää Itämeren yllä Fredrik Broman kyydissään. Bromanilla on vakava päävamma, eikä kukaan tiedä, selviääkö hän hengissä.

Kolme viikkoa aiemmin Levidessä sijaitsevalta maatilalta on löydetty miehen ja naisen ruumiit. Poliisi epäilee, että toinen brutaalisti murhatuista on talon omistaja Arvid Traneus, joka on hiljattain palannut kotiin Japanista useiden yrityskonsulttina vietettyjen vuosien jälkeen. Miehen vierestä löydetty nainen on tunnistettu Arvidin vaimoksi. Tutkinnoissa käy kuitenkin ilmi, etteivät poliisin arvailut osu oikeaan ja epäillyt katoavat kuin tuhka tuuleen.

”Uhrijuhla” on neljäs osa Håkan Östlundhin Fredrik Bromanista ja hänen kollegoistaan kertovassa jännityssarjassa. Visbyn poliisista ja murhatutkimuksen kimuranteista vaiheista kertova teos pitää lukijan tiukasti jännityksessä alusta loppuun.

”Kirja kirjalta Håkan Östlundh on vakiinnuttanut asemansa yhtenä genren kiinnostavimmista kirjailijoista.” Bo Lundin, Sydsvenskan

”’Uhrijuhla' tarjoaa mukaansatempaavaa perhedraamaa. Teos on äärimmäisen hyvin kirjoitettu ja osoittaa painokkaasti, että neljän kirjan jälkeen Östlundh ansaitsee tulla otetuksi hyvin vakavasti, hänelle kuuluu kunnioitusta, kiitoksia ja paljon lukijoita.” K Arne Blom, Vi

Useat arvostelijat ovat kutsuneet Håkan Östlundhia Gotlannin rikoskirjallisuuden kuninkaaksi. Uhrijuhla on Fredrik Bromanista ja tämän poliisikollegoista kertovan sarjan neljäs osa.