Book cover for Twisted 3: Viha

Twisted 3: Viha

Description of book

He vihaavat toisiaan intohimoisesti... mutta vihan taakse kätkeytyy muutakin

Josh Chen on upea, ylimielinen ja hyvää vauhtia valmistumassa huippuluokan lääkäriksi. Josh ei ole koskaan tavannut naista, joka ei lankeaisi hänen charmiinsa - niin, paitsi Jules v*tun Ambrosen. Kaunis punapää on ollut piikki miehen lihassa ensitapaamisesta lähtien, ja kuitenkin Josh huomaa ajattelevansa Julesia enemmän kuin yhtäkään naista aikaisemmin. Kun heidän keskinäinen vihansa yhtenä unohtumattomana yönä johtaa polttavan kuumaan kohtaamiseen, Josh päättää ehdottaa yksinkertaista järjestelyä. Ei mustasukkaisuutta, ei sitoumuksia. Ja ei missään nimessä rakastumista. Mikä voisi mennä pieleen?

Menevä ja kunnianhimoinen Jules Ambrose on entinen bilehile, jolla on nykyään yksi selkeä tavoite: tulla asianajajaksi. Viimeinen asia mitä Jules kaipaa elämäänsä, on itseään täynnä oleva ja kerta kaikkiaan sietämätön mies. Olkoonkin, että tämä sattuu olemaan myös sietämättömän komea. Mitä paremmin Jules oppii tuntemaan Joshin, sitä enemmän hän alkaa ymmärtää vihamiestään. Arkkivihollistaan ja parhaan ystävänsä veljeä. Hänen ainoaa pelastustaan.

Kun menneisyys nostaa rumaa päätään, Jules ja Josh oppivat pian, että totuus voi joko pelastaa heidät - tai tuhota aivan kaiken minkä eteen he ovat taistelleet.

Yhdysvaltalainen kirjailija ja BookTok-sensaatio Ana Huang on kavunnut kiihkeällä Twisted-sarjallaan New York Timesin, Wall Street Journalin, USA Todayn ja Amazonin myyntilistojen kärkisijoille. #twistedseries -hastagilla on TikTokissa yli 800 miljonaa näyttökertaa.

Ana Huang kirjoittaa pääsääntöisesti intohimoista new adult -kirjallisuutta ja nykyromantiikkaa. Lukemisen ja kirjoittamisen lisäksi Huang rakastaa matkustamista, suhtautuu pakkomielteisesti kaakaoon ja ylläpitää lukuisia parisuhteita fiktiivisten poikaystävien kanssa.

AudiobookE-book

Finnish