Bokomslag för Flodens ofre
Kommande ljudbok
2024-10-01

Flodens ofre

Beskrivning av boken

Nervepirrende krimiserie om psykologen Alice Quentin, der hjælper Londons politi med at sætte en række brutale seriemordere bag tremmer.

Datteren til en prominent minister, Jude Shelley, er på vej hjem fra en fest, da hun pludselig bliver trukket ind i en bil. Med et vansiret ansigt bliver hun kastet i Themsen, og det iskolde vand fylder hendes mund, næse, lunger …

På mirakuløs vis Judy formår at overleve, men ingen kan regne ud, hvem hendes overfaldsmand er. Et år senere beder hendes familie psykolog Alice Quentin om at genbesøge sagen. Det var Don Burns, der fandt Judy ved floden, og selvom de ikke har talt sammen i et år, må Alice bede om hans hjælp.

Men da en ældre præst bliver angrebet ved Battersea og skyller op ved Westminster i London, bliver sagen langt mere kompliceret. En ældgammel glasperle er bundet til ligets håndled, og Alice begynder at se en sammenhæng. Themsen har altid krævet ofre, og morderen tror tydeligvis stadig på flodens magt.

Alice er overbevist om, at Judy og hendes familie skjuler noget – og at flere mennesker vil drukne, hvis ikke de fortæller sandheden.

Flodens ofre er fjerde bind i serien.