Bokomslag för Het begint op kerst te lijken
Kommande ljudbok
2024-12-09

Het begint op kerst te lijken

Beskrivning av boken

Elly haat kerst. Na een traumatische gebeurtenis drie jaar geleden doet ze er alles aan om de kerstperiode zo snel mogelijk door te komen en weer te vergeten. Dat gaat alleen lastig door haar werk bij GreatGardens, het tuincentrum met de grootste kerstshow van Nederland. Door een paar stomme keuzes werkt ze hier fulltime en dus draait Elly’s leven maandenlang om niets anders dan kerstbomen, kersthuisjes en kerstversiering.

Nicks toekomst ligt al vast: na het afronden van zijn studie moet hij werken in het bedrijf van zijn vader en zich voorbereiden op de overname hiervan. Een probleem: Nick heeft niets met computers, software en data. Om zichzelf wat meer tijd te geven, besluit hij bij GreatGardens aan de slag te gaan. Hij komt terecht op de afdeling van Elly, die echt niet zit te wachten op een onervaren, jonge kracht om de kerstafdeling mee op te bouwen. Maar ja, met een groot personeelstekort heeft ze weinig keus, toch?

Tegenpolen Nick en Elly hebben elkaar keihard nodig om alles op tijd af te hebben voor de grote opening. Ondertussen zorgen een spontaan tripje naar Duitsland, een onverwacht bezoek aan de Spoedeisende Hulp en een vechtpartij op de werkvloer ervoor dat Elly en Nick steeds verder naar elkaar toe groeien en dat de kersthaat misschien wel verandert in… liefde?

Nederländska