I morgen og i morgen og i morgen
Beskrivning av boken
Det handler om identitet, teknologi og dataspill som kunstform. Om nye sjanser og nye begynnelser, og alle måter finne kjærlighet. For I morgen og i morgen og i morgen er en kjærlighetshistorie, som ikke ligner noen du tidligere har lest.
«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarmbombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. Det er ein roman som vil glede mange: Tenåringar som pleier å like skjerm betre enn bok. Eldre, meir erfarne lesarar. Folk som elskar dataspel. Folk som knapt har vore borti ein skjerm. (...) Ikkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!» Gerd Elin Stava Sandve, NRK (Terningkast 6)
«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 5)
«Dette er en type underholdningslitteratur der leserne kan leve seg inn i de nærmest skjematiske skikkelsene og fylle inn det som mangler med sine egne liv og historier. (...) Alle som føler seg utenfor kan føle seg hjemme her, i et slags nerdenes hemmelige fellesskap.» Andreas Wiese, Dagbladet
«Fantastisk og fantastisk og fantastisk. Dette er ei bok eg skulle ønske eg kunne lese om igjen for første gong. (...) dette er ein sånn roman du er lei deg for at du er ferdig med å lese. (...) fantastisk og god og leseverdig og fengande. (...) Zevin klarer å tilføre så mange lag til venskapen og handlinga at lesaren føler seg investert og inkludert i alt dei gjer. Zevin balanserer konstant mellom det lette og humørfylte og det tunge og alvorlege. (...) av og til er ein roman berre så god at det positive meir enn overskygger dei få negative tinga.» Mai Lene Fløysvik Hæåk, Stavanger Aftenblad (Terningkast 6)
«Smart og lekent om vennskap og dataspill. (...) Hun har et forlokkende klart språk og evnen til å male opp mennesker og situasjoner presist og komplekst. (...) Sjelden har jeg lest en bedre beskrivelse av et kreativt partnerskaps opp- og nedturer. Sadie trenger Sam for å skape. Han trenger henne for å leve. Når Sadie gjennomgår en dyp depresjon etter et tap og ikke vil ha noe med Sam å gjøre, bruker Zevin dataspillets muligheter på en briljant måte for å skape kontakt igjen.» Erlend Loe, Aftenposten]]>