Bokomslag för Kerstgeheimen in de Schotse Hooglanden
Kommande ljudbok
2024-10-10

Kerstgeheimen in de Schotse Hooglanden

Beskrivning av boken

De dertigjarige Merry heeft de liefde afgezworen en neemt zich voor haar hart nooit meer te laten breken. Als haar tante Ava haar vraagt om op haar huis Chestnut Cottage in Christmas Village te passen en voor haar opmerkelijke verzameling dieren te zorgen, grijpt Merry haar kans. Een verblijf in de besneeuwde Schotse Hooglanden tijdens de kerstdagen is precies het uitstapje dat ze nodig heeft.

Al tijdens haar eerste nacht in de kleine cottage gaat álles mis. De verlichting werkt niet en het is vreselijk koud. Wanneer tante Ava’s konijn Chewy ook nog per ongeluk iets verkeerds eet, moet ze noodgedwongen een beroep doen op de lokale dierenarts Theo. Hij doet Merry beseffen dat ze absoluut niets afweet van de verzorging van dieren. En het wordt nog erger: Theo, die ook nog eens vreselijk opgewekt en ontzettend knap is, staat erop om elke dag langs te komen en Merry te helpen met de dieren, terwijl ze had gehoopt om de kerstdagen alleen door te brengen. Bovendien zit Merry helemaal niet te wachten op een man die de hele tijd haar handje komt vasthouden.

Als Theo met zijn ondeugende gevoel voor humor en broeierige blikken Merry op een koude avond gezelschap houdt, moet ze wel toegeven dat hij haar hart sneller laat kloppen. Voor het eerst in lange tijd laat Merry de muren die ze om haar hart heeft opgetrokken zakken.

Maar dan ontdekt Merry dat Theo al die tijd iets voor haar heeft achtergehouden, waardoor ze zich afvraagt of ze hem wel echt kan vertrouwen. Kan Theo Merry overtuigen dat ze hem een tweede kans moet geven? Of zal Merry Christmas Village moeten verlaten met een nogmaals gebroken hart?

‘Ik vond dit boek helemaal geweldig en raakte er heel snel verslaafd aan... Toen ik er eenmaal aan begon kon ik het niet meer wegleggen. Ik had het in minder dan een dag uit! Het staat vol met liefde, familie en vrienden, perfect om even te ontsnappen aan de werkelijkheid.’ – Stardust Books Reviews

‘Ik vond het geweldig om me tijdens het lezen hiervan onder te dompelen in de kerstsfeer. (…) Neem een warme chocolademelk met marshmallows en pak je kat om tegen aan te kruipen, dat zul je heerlijk vinden als je dit leest.’ – Veganbookblogger.com

Nederländska