Book cover for Den du ikke ser

Den du ikke ser

Description of book

Unge Nathalie Svensson er en serie af kortere forhistorier til Jonas Moströms populære krimi-bestseller om den ukuelige psykiater og profiler Nathalie Svensson.

Efterårssemesteret er begyndt, og Nathalie Svensson er blandt de heldige, der er blevet optaget på medicinstudiet på Uppsala Universitet. Inden længe har hun lært overklassepigen Louise fra Stockholm at kende, og på trods af deres forskellige baggrunde bliver de gode veninder. Og så er der Mikael Söder, som får Nathalies hjerte til at slå lidt hurtigere end normalt. Han lader dog til at være interesseret i flere piger på årgangen.

Da en ung jurastuderende bliver fundet myrdet og voldtaget ved floden, spreder uroen sig i hele universitetsbyen. I begyndelsen er Nathalie ikke bange efter mordet, for hvad er risikoen for, at der skulle ske netop hende noget? Men politiet pågriber ingen gerningsmand, og pludselig bliver endnu en pige overfaldet. Nu føles det mere og mere utrygt at bevæge sig ud på egen hånd, og hvem kan man overhovedet stole på?

Den du ikke ser er anden del i serien om den unge Nathalie Svensson, som kan læses uafhængigt af de andre bind.

AudiobookE-book

Danish