Book cover for Leikissä mukana
Upcoming audiobook
8/13/2024

Leikissä mukana

Description of book

Kaikki tietävät, että rakkaus on yksi asia ja seksi toinen, eikö niin? Joten eihän suhde pomon kanssa voi koskaan mennä pieleen?

Arkeologi Lily Rose haluaa aidon rakkaustarinan, mutta kaikki hänen yrityksensä ovat johtaneet särkyneeseen sydämeen. Joten nyt hän aikoo kokeilla jotain uutta: suhdetta pomonsa, pahamaineisen playboyn Nik Zervakisin kanssa.

Nik puolestaan ei usko rakkauteen eikä avioliittoon, ja kokee että hän on sovelias opettamaan Lilylle kuinka pitää syvät tunteet ja intohimoinen seksi erillään. Lilyn viehätys saa hänet kuitenkin koukkuun, ja sensuelli leikki muuttuu pian joksikin paljon vakavammaksi ...

SARAH MORGAN on brittiläinen romance ja feelgood-kirjailija, joka on kirjoittanut yli 80 kirjaa. Hänen teoksiaan on myyty yli 21 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Morgan on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja asuu perheensä kanssa Lontoon ulkopuolella.

Leikissä mukana on ihana romanttinen tarina ja osa HarperCollinsin panostusta Sarah Morganin parhaiden romanttisten teosten julkaisemiseen äänikirjoina ja e-kirjoina.

Finnish