Book cover for Täydellinen kosto
Upcoming book

Audiobook & E-book: 12/9/2024

Täydellinen kosto

Description of book

”Henkeäsalpaava – haastan kaikki lukemaan tämän ilman, että se koskettaisi. Täydellinen juoni… ahmin kirjan enkä voi olla ajattelematta sitä.” – Bestseller-kirjailija Susi Holliday

Bestseller-kirjailija Helen Fields on tehnyt toistaiseksi parhaan teoksensa. Mestarillinen rikostrilleri, jonka tarina on ikimuistoinen.

Edinburghia piinaa kaikkien aikojen pahin kauhu. Yksinäinen pommittaja iskee uhreihinsa täysin yllättäen, eikä kukaan ole turvassa.

Poliisipäällikkö Ava Turner ja rikoskomisario Luc Callanach kohtaavat kuoleman joka päivä – eivätkä vain tappajan sieppaamien ihmisten kuolemaa.

Kun käy selväksi, että uusien vihjeiden myötä he astuvat ansoihin, joiden tarkoitus on tappaa heidätkin, Ava ja Luc tietävät, että he saattavat joutua maksamaan äärimmäisen hinnan selvittäessään totuutta.

Kun uhkaukset – ja uhrien määrä – lisääntyvät päivä päivältä, eikä poliisilla ole aavistustakaan, kuka on kaiken takana, Ava ja Luc eivät tiedä, jäävätkö he henkiin kertoakseen tarinan.

Valmistaudu jäämään tämän räjähtävän hyvän trillerin yllättävien juonenkäänteiden vangiksi. Romaani sopii täydellisesti Stuart MacBriden ja MJ Arlidgen faneille.

”Tunteikas ja loistavan kiehtova trilleri, joka pakotti kääntämään sivuja pikkutunneille asti! Mestarillisesti laadittu juoni, jota ei kannata jättää lukematta.” – Jane Isaac, An Unfamiliar Murder -kirjan kirjoittaja

”Nappaa otteeseensa ensimmäisellä sivulla ja pitää kiinni kuin epäillyn nappaava poliisikoira. Joskus järkyttävä, usein karmiva, aina vangitseva. Täysi kymppi jännityksestä!” – Douglas Skelton, The Blood is Still -kirjan kirjoittaja

”Uskomaton, koskettava, kauhuntäyteinen sydän kurkussa -jännäri. Nerokkaasti laadittu juoni, älykäs, sulava ja niin, niin synkkä.” – Bestseller-kirjailija Cressida McLaughlin

Finnish