Book cover for Kortlivat
Upcoming e-book
26/09/2024

Kortlivat

Description of the book

”Kortlivat” tar läsarna på en nervpirrande resa genom de vackra, men dunkla områdena kring Siljan. När journalisten Fanny Persson tar sig an fallet, trots sin egen graviditet, blir berättelsen ännu mer intensiv och komplex.

Samtidigt som Fanny kämpar för att lösa det gåtfulla försvinnandet av den unga kvinnan och hennes barn, dras hon in i sitt eget personliga drama med jakten på sin försvunna tvillingsyster, Anna. Denna parallella berättelse ger en djupare inblick i Fannys karaktär och de demoner hon brottas med.

Medan polisen Peter och hans team arbetar febrilt för att hitta ledtrådar och lösa fallet, ställs de inför en mängd komplicerade frågor och oväntade hinder. Varför minns offret ingenting? Vem var barnet och vad hände med det? Och vad har Fannys egna sökanden för koppling till det hela?

”Kortlivat” utforskar teman som förlust, familjehemligheter och det mörka förflutna som plötsligt kommer upp till ytan. Genom välskrivna karaktärer och en suggestiv miljö skapar författaren en fängslande berättelse som håller läsarna på kanten av sina säten från början till slut.

”Kortlivat” är andra boken i Siljans morden serien.

Author.Anita Larsson

Swedish